DIZAJN

DIZAJN ENTERIJERA I EKSTERIJERA

OŽIVITE PROSTOR SVOJIM STILOM UZ NAŠU POMOĆ!

Možemo Vam pomoći da transformišete prostor u skladu sa Vašim željama i potrebama, stvarajući estetski privlačne i funkcionalne ambijente.

Naš tim stručnih dizajnera enterijera i eksterijera posvećen je pružanju vrhunskih rešenja koja će Vam omogućiti da oživite prostor i izrazite svoj jedinstveni stil. Bez obzira da li želite osvežiti enterijer stambenog ili poslovnog prostora, ili transformisati eksterijer objekta, mi smo tu da Vam pružimo stručnu podršku.

PRUŽAMO USLUGE

  • Konsultacije i planiranje: Počinjemo sa slušanjem Vaših ideja, želja i potreba. Naši dizajneri će Vam pružiti stručne savete i pomoći Vam da definišete Vaše ciljeve kako bismo stvorili prostor koji odražava Vašu ličnost i stil.
  • Konceptualni dizajn: Naš tim će kreirati konceptualni dizajn koji će obuhvatiti raspored prostorija, boje, materijale, dekorativne elemente i druge detalje. Ovaj proces će vam pomoći da vizualizujete konačan izgled prostora i da se uključite u kreiranje dizajnerskog koncepta.
  • Izrada tehničkih crteža: Nakon usaglašavanja konceptualnog dizajna, naši dizajneri će izraditi detaljne tehničke crteže koji će služiti kao smernice za izvođenje radova. Ovi crteži će obuhvatiti sve potrebne dimenzije, specifikacije materijala i druge tehničke detalje.
  • Koordinacija izvođenja radova: Naš tim će Vam pružiti podršku tokom procesa implementacije dizajna. Koordiniraćemo sa izvođačima radova kako bismo se pobrinuli da se sve izvodi u skladu sa dizajnerskim planom i najvišim standardima kvaliteta.
  • Saveti za uređenje: Pored dizajna, možemo Vam pružiti i savete za uređenje prostora, odabir nameštaja, rasvete, dekorativnih elemenata i drugih detalja koji će upotpuniti Vaš prostor i stvoriti željeni ambijent.
2024. Sva prava zadržana. Šćepanović Nekretnine
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.