Prodaja / kuća / Petrovaradin / ID: 43216
Bukovac
Petrovaradin, Novi Sad
550.000 €
TipKuća
Kvadratura126 m2
Plac5882 m2
NameštenostNamešten
GrejanjeGas
StanjeRenovirano
Terasa
Internet
Telefon
Dvorište
Bazen

ZANOŠ, 126m2, Cena 550.000€ + 3% posrednička naknada 

Predstavljamo Vam ekskluzivnu prodaju dve kuće u Petrovaradinu u ulici Zanoš, koje se prostiru na prostranom travnatom placu, prepunom zelenila, površine 5.882m2. Plac poseduje sopstveno jezero, bazen i vinograd.

Prva kuća je prizemna, starije gradnje, renovirana i opremljena, a sastoji se iz dnevne sobe sa trpezarijskim delom, kuhinje, dve spavaće sobe, kupatila, hodnika, ostave i terase. Kuća je površine 76m2, sa izuzetno prostranim prostorijama, a u sklopu nje se nalazi i ostava cca 17m2 koja ne ulazi u kvadraturu. Grejanje je na norveške radijatore i urađena je kompletna priprema za priključenje centralnog grejanja.

Druga kuća je novije gradnje, spratnosti podrum + prizemlje + krovna terasa. U podrumu se nalazi celokupni vodovodni sistem za snabdevanje bazena i đakuzija, kuće i zalivnog sistema, kotlarnice za grejanje, toplotne pumpe sa grejanjem na gas, podnim grejanjem u prostorijama, kao i grejanje preko fan coil-a. Površine je cca 18m2. U prizemlju kuće se nalaze se soba sa spuštenim plafonima, kaskadama i specijalnom rasvetom za potpuni ugoođaj, bazen, đakuzi sa hidro masažom, finska sauna, toalet i hodnik sa stepeništem. Takođe u svim navedenim prostorijama se nalaze spušteni plafoni, sa kaskadama i specijalnom dekorativnom rasvetom. Sa spoljašnje strane se nalazi terasa-trem, koji služi za veća okupljanja, roštilj, zabave, svečanosti i dr. Površina prizemlja je cca 61m2. Krovna terasa je ravna obložena keramikom i sastoji se iz dva nivoa, sa stepeništem od prirodnog kamena, a ukupne površine je cca 98m2. Ono što je bitno napomenuti, jeste da je moguća nadogradnja kuće. 

Sve je ozidano i uređeno najkvalitetnijim materijalom i opremom i osmišljeno je po konceptu da postoji zasebni deo za život, a zasebni deo za uživanje. 

Za više informacija, možete nas kontaktirati na 063/596-696 Sanja Šćepanović ili 063/343-200, agencija za nekretnine Šćepanović i saradnici, upisana u Registar posrednika pod brojem 1573, Bulevar oslobođenja 78, Novi Sad.

Sanja Šćepanović

Sanja Šćepanović

Osnivač i direktor
Licenca: 4768
2024. Sva prava zadržana. Šćepanović Nekretnine
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.