Prodaja / stan / Novi Sad / ID: 43434
Novo naselje (Bistrica)
Novi Sad, Novi Sad
160.000 €
StrukturaTroiposoban
Kvadratura75 m2
NameštenostNamešten
Spratnost5 / 6
GrejanjeCG
StanjeRenovirano
Terasa
Lođa
Lift
Interfon
Internet
Telefon
Klima

NOVO NASELJE (BISTRICA), 75m2, TROIPOSOBAN 

U prilici smo da vam ponudimo autentičan prostor u kvalitetnoj “neimar” zgradi u okviru planski izgrađenog dela Novog sada sa kompletnom infrastrukturom.
 
Izvorno 2.5, uspešno adaptiran u 3.5, posebno prilagođen porodicama sa decom. 
Dvostrano orijentisan, izuzetno pozicioniran, okružen parkovima, školama, vrtićima, marketima, u neposrednoj blizini pošte i doma zdravlja kao i prevoza koji je idealno povezan sa svim gradskim zonama.
 
Stan je u potpunosti renoviran pre 11 godina kada su zamenjene kompletne elektro i vodoinstalacije, te zahteva samo higijensko ulaganje. 
Stan poseduje CG, četiri klima uredjaja, pravo korišćenja zajedničke biciklane, kao i pristupačnu pripadajuću podrumsku prostoriju u nivou prizemlja zgrade okruženu velikim brojem parkinga.
 
Ekskluzivna prodaja, po potrebi brzo useljiv, po želji kupca može ostati namešten. Uknjižen, za svaku preporuku.

Cena 160.000€ + 3% posrednička naknada

Za više informacija, možete nas kontaktirati na 063/343-200 ili 021/2300-900, agencija za nekretnine "Šćepanović i saradnici", upisana u Registar posrednika pod brojem 1573, Bulevar oslobođenja 78, Novi Sad.

2024. Sva prava zadržana. Šćepanović Nekretnine
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.