FIZIČKA LICA

INVESTIRATE U BUDUĆNOST

ZA VAS KOJI STVARATE U BUDUĆNOSI IMATE SNOVE

Agencija Šćepanović Nekretnine pruža visokokvalitetnu podršku i usluge vlasnicima nekretnina i stanarima širom Srbije.

Bez obzira da li ste vlasnik nekretnine, tražite novi dom ili želite iznajmiti ili prodati nekretninu, naša agencija je tu da Vam pruži stručno vođstvo i podršku u ostvarivanju Vaših ciljeva u svetu nekretnina.

Vlasnici nekretnina

Ako ste vlasnik nekretnine i želite je prodati ili iznajmiti, naša agencija vam pruža stručno savetovanje i podršku tokom celog procesa. Naši iskusni agenti će vam pomoći da postignete najbolju moguću cenu za Vašu nekretninu i pružiti Vam marketinške strategije kako biste privukli potencijalne kupce ili zakupce.

Potencijalni kupci ili zakupci

Ako tražite novi dom ili nekretninu za iznajmljivanje, naša agencija će Vam pomoći da pronađete baš onu, idealnu, koja odgovara Vašim potrebama i željama. Naš tim će raditi sa Vama kako bismo bolje razumeli Vaše preferencije i pružili Vam informacije o dostupnim nekretninama, organizovali obilaske i pomogli Vam da donesete informisanu odluku.

Stanari

Ako ste stanar u nekom objektu koji je pod upravljanjem naše agencije, pružamo vam podršku u vezi sa održavanjem objekta, rešavanjem tehničkih problema, naplatom kirije i drugim pitanjima koja se tiču života u zajednici. Naš cilj je da Vam pružimo udobno i sigurno stanovanje, uz brzu i efikasnu podršku.

Prodaja ili kupovina nekretnina

Pružamo vam stručno vođenje tokom pregovora, pripremu ugovora i pravne aspekte kako biste ostvarili uspešnu transakciju.

Zakup nekretnina

Bez obzira da li ste vlasnik nekretnine koju želite da izdate ili tražite nekretninu za zakup, naša agencija će Vam pomoći da ostvarite uspešnu zakupnu transakciju.

Upravljačke usluge

Ako ste stanar u nekom objektu koji je pod upravljanjem naše agencije, pružamo Vam profesionalno upravljanje objektom, održavanje, tehničku podršku i naplatu kirije.

Kroz saradnju sa agencijom Šćepanović Nekretnine, možete očekivati stručnost, profesionalnost i posvećenost u ostvarivanju Vaših ciljeva. Naš tim će Vas voditi kroz kompleksne procese u svetu nekretnina, pružajući Vam podršku na svakom koraku.

Ukoliko ste zainteresovani za saradnju sa našom agencijom, slobodno nas kontaktirajte i saznajte kako možemo udružiti naše snage i ostvariti uspeh u oblasti nekretnina za vas.

2024. Sva prava zadržana. Šćepanović Nekretnine
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.