NAŠ TIM

UPOZNAJTE NAŠ TIM

NAŠ MOTO JE: BUDI PROFESIONALNI TIMSKI IGRAČ!

Upoznajte naše ključne članove tima.

Naša posvećena ekipa stručnih profesionalaca stoji Vam na raspolaganju kako biste ostvarili svoje ciljeve u svetu nekretnina. Sa svojom ekspertizom, posvećenošću i neumornim radom, naš tim je tu da Vam pruži vrhunsku uslugu i podršku na svakom koraku koji učinite. Ovo je tim koji može ostvariti svoje snove.

Kontinuirano rastemo, a naše pravo bogatstvo čine zaposleni i preko više od 20 godina. Naša trajnost i stabilnost

Sanja Šćepanović

Osnivač i direktor

Broj u registru posrednika 4768

Sanja Šćepanović, osnivač agencije za nekretnine "Šćepanović i saradnici", iskusan preduzetnik iz oblasti građevine, održavanja i upravljanja stambeno-poslovnim objektima, sa svojim predanim timom donosi bogato 30 godina iskustvo i znanje o lokalnim i regionalnim tržištima, ključnim investitorima i projektima. 

Pregled svih nekretnina agenta

Danijela Bukovica

Poslovni sekretar

Broj u registru posrednika 3707

Naša sekretarica, Danijela Bukovica,  je nekadašnji agent sa višegodišnjim iskustvom  u prometovanju i zakupu nekretninama.  Poseduje licencu  za posrednike pod rednim brojem 3707 i odlično poznaje zakone povezane sa posredovanjem, a mi smatramo da je jako važno, kvalitetno i potrebno da i sekretarica ima znanje i licencu u ovom poslu, kako bi mogla u svakom momentu da pomogne klijentima i svojim kolegama. Odlično razume i govori engleski jezik, a sporazumeva se i na grčkom jeziku koji nastavlja da usavršava.  Postavite joj pitanje i dobićete stručan i profesionalan odgovor.

Pregled svih nekretnina agenta

Jelena Stakić

Tim Lider, edukator i agent prodaje

Broj u registru posrednika 3726

Pregled svih nekretnina agenta

POSTANI DEO TIMA KOJI NEPREKIDNO RASTE I USAVRŠAVA SE!

Jeste li spremni da se pridružite našem timu agenata za nekretnine? Želite li biti deo naše uspešne priče? Prijavite se sada i pružite svoj doprinos u ostvarivanju snova naših klijenata.

Iskoristite priliku za profesionalni razvoj, sticanje novih veština i izgradnju uspešne karijere u industriji nekretnina. Pružićemo Vam podršku, obuku i mogućnosti za rast kako biste postigli svoje ciljeve.

Jedinstvenost našeg tima leži u timskom duhu, posvećenosti klijentima i strasti prema poslu. Ako delite našu viziju i želite biti deo dinamičnog tima koji stalno teži ka uspehu, pošaljite nam svoju prijavu danas. Radujemo se što ćemo vas upoznati i videti kako zajedno gradimo budućnost.

PRIJAVI SE

2024. Sva prava zadržana. Šćepanović Nekretnine
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.